9 Eylül 2007 Pazar

Çanakkale Çizgi Filmi - 7

Çanakkale Çizgi Filmi - 6

Çanakkale Çizgi Filmi - 5

Çanakkale Çizgi Filmi - 4

Çanakkale Çizgi Filmi - 3

Çanakkale Çizgi Filmi - 2

çanak kale şehitlri :(bölüm1:)

inanılmaz görüntü .(box:)

Canlı Yayın Kazaları (lakneC)

DEFİLE KAZALARI SUPER

Çeşitli Komik Kazalar

Eglenceli Kazalar

doğan,şahin,modifiyeli arabalar

modifiyeli tofaşlar

sigara içen köpek

kediler komik hayvanlar

ALTILI'DAN 2 BİN YTL


ALTILI'DAN 2 BİN YTL
Elazığ'da bugün koşulan at yarışları sonunda altılı ganyan 2 Bin YTL verdi
Elazığ'da bugün koşulan at yarışları sonunda altılı ganyan 2.041,30 YTL ikramiye verdi.

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, altılı ganyan 8, 6, 2, 3, 10, 3 şeklinde sonuçlandı.

Bu arada, 6, 2, 3, 10, 3 şeklinde sonuçlanan beşli ganyan 287,30 YTL, 2, 3, 10, 3 biçiminde sonuçlanan dörtlü ganyan 51,04 YTL, 3, 10, 3 şeklinde sonuçlanan üçlü ganyan da 9,87 YTL ikramiye verdi.

HOLLANDA'DA PKK OPERASYONU



HOLLANDA'DA PKK OPERASYONU
Fransa'da aranmakta olan, terör örgütü PKK üyesi Hollanda'da yakalandı.
Fransa'da aranmakta olan, terör örgütü PKK üyesi bir kişinin, dün akşam Hollanda'nın Rotterdam kenti yakınlarındaki Lier kasabasında yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Savcılığın açıklamasında, Fransız adli makamlarının isteği üzerine yakalanan teröristin, Fransa'da geçen şubat ayında terör örgütünün eylemlerine parasal kaynak sağlamak üzere yolsuzluk yapmak ve yasa dışı silah bulundurmak suçlarından gözaltına alındığı ve hakim kararıyla koşullu olarak serbest bırakılan kişilerden biri olduğu ifade edildi.

Savcılığın açıklamasına göre, Fransız hakimin, Paris ve çevresinde oturmak, her hafta polise bildirimde bulunmak şartıyla serbest bıraktığı sanığın, geçen ağustos ayının sonundan bu yana polise bildirimde bulunmaması üzerine hakkında uluslararası arama emri çıkarıldı. Savcılığın açıklamasında, terör örgütü üyesinin Fransa'ya iade edileceği kaydedildi.

KURAKLIK TÜRKİYE'Yİ VURDU


KURAKLIK TÜRKİYE'Yİ VURDU
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, “Kuraklık bir ay bütün Türkiye'yi kapsadı” dedi.
Bakan Unakıtan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Eskişehir'de katıldığı, kentin sorunlarının çözümüne ilişkin toplantıda yaptığı konuşmada, küresel ısınma nedeniyle su konusunun öne çıktığı zaman kentin sulama sorunlarını ele almak istediklerini belirterek, kentin ileri gelenleriyle ve idari amirleriyle bu toplantıyı düzenlediklerini kaydetti.

Toplantıda konuşulanların Eskişehir'de yapılacaklar konusunda yol gösterici olacağını ifade eden Bakan Unakıtan, şöyle konuştu:

“Eskişehir çok sıkıntı çekmiyor ama kuraklık Eskişehir'imize de geldi. Kuraklık bir ay bütün Türkiye'yi kapsadı. Kuraklık büyük kısmı Konya ve Kırşehir olmak üzere Eskişehir'i de etkiledi. Bu durumda yeni önlemler almak ve politikaları yenilemek gerekiyor. Mesela su zenginliklerimizden Sakarya bizden doğuyor ve gidiyor. Sakarya Nehri'nden yeteri kadar istifade edemiyoruz. Bunu artırmamız gerekiyor. O zaman birtakım depolamalar yapmamız gerekiyor. O konunun uzmanı Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu. Bakan Eroğlu suyla ilgili sorunların çözümünde yardımcı olacak.”

KÜÇÜK KADINLARIN DRAMI!


KÜÇÜK KADINLARIN DRAMI!
Biri okul yerine bara gitti öldürüldü, diğeri sudan yere elini kana bulayıp hapse girdi!
İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'nda, dün, bir barda çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki kızın cenazesi toprağa verildi.

Olayın zanlısı 18 yaşındaki iki çocuk annesi zanlı tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Ebru Altunyılmaz'ın cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak Gültepe'deki Yeşilçamlık Camisi'ne götürüldü.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Altunyılmaz'ın cenazesi, Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan, Cinayet Büro Amirliğinde gözaltında tutulan 18 yaşındaki B.Ş, sorgusunun tamamlanmasının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren iki çocuk annesi B.Ş, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Buca Cezaevine konuldu. Kemeraltı Çarşısı 850. Sokak'taki bir barda, B.Ş. (18) ile 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz arasında ''yan bakma'' nedeniyle tartışma çıkmış, B.Ş. Altunyılmaz'ı göğsünden ve karnından bıçaklamıştı. Altunyılmaz, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölmüştü.

LADİN ABD'Yİ KORKUTMADI



LADİN ABD'Yİ KORKUTMADI
Beyaz Saray, Bin Ladin'in son video bantında bir tehdit olmadığını düşünüyor
Beyaz Saray, El Kaide terör örgütü lideri Usame Bin Ladin'in son video bantıyla ilgili olarak, bu bantta ABD'ye yakın bir zamanda saldırı düzenlenebileceğine ilişkin bir haber verilmediğinin düşünüldüğünü açıkladı.

Amerikan Fox News televizyonunun sorularını yanıtlayan ABD Başkanı George Bush'un iç güvenlik danışmanı Frances Townsend, ilk incelemelerden sonra Amerikan istihbarat birimlerinin kasetteki kişinin Bin Ladin olduğunu düşündüğünü belirtti. Townsend, "Ancak kasetteki hiçbir şey bir saldırı için ışık yakıldığına işaret etmiyor" dedi.

Bin Ladin'in son yıllarda da düzenli olarak benzer mesajlar yayımladığını belirten Townsend, "Bu, tam da en iyi yaptığı iş. Bu adam, bir mağaranın dibinden kendini ifade eden ve bu kasetleri yayımlamaktan başka gerçek bir gücü olmayan bir firaridir. El Kaide'nin saldırı düzenlemeye kararlı olduğunu biliyoruz. Bunu ciddiye alıyoruz ama bu kaset tehditten başka bir şey içeriyor gibi görünmüyor. Bu bir propaganda" ifadesini kullandı.

Usame Bin Ladin'in, 3 yıl aradan sonra, 11 Eylül'ün yıl dönümüne yakın yayımlanan video kasetinde, El Kaide lideri doğrudan tehditte bulunmuyor, ABD'nin kan kaybettiğinden ve Irak'taki başarısızlıklarından söz ediyor.

Favretto - People of the night

Timbaland - The Way I Are

50 Cent AYO Technology feat Justin Timberlake

BETÜL DEMİR - BAŞKA BİR ŞEY

Mika Hakkinen Spa 2000

modifiyeli araba

vetton ru 72

dolmabahçe cami

cami

AYASOFYA CAMİ

ali seffettin cami

ali paşa cami

iatanbul cami resmi

istanbul cami resmi